A Kossuth-díjas színművész a nyarat aktív pihenéssel tölti. Bodrogi Gyula már alig várja, hogy a következő évadban újult erővel térjen vissza a színpadra.

Bodrogi Gyula öt hete kétszer is kórházba került és a gyors orvosi ellátásnak köszönhetően két nap után kikerült a Városmajori Szív- és Érsebészeti Klinika intenzív osztályáról.

Már bot nélkül járok, de ha mellettem van, biztonságérzetet nyújt nekem. Egyre jobban érzem magam! Most is éppen egy wellness szállodában vagyok csütörtökig, ahol masszázst és kezelést kapok. Rengeteget pihenek még a nyáron" - mondta, majd hozzáfűzte, hogy nagyon sok aggódó üzenetet és szeretetet kapott közönségétől az elmúlt napokban, és ezúton is szeretné megköszönni az érdeklődést.

Fotó: Koncz Márton - Origo

"Egy színész számára a közönsége a legfontosabb, nagyon hálás vagyok a rengeteg érdeklődő és féltő telefonért. Szeretném elmondani, hogy nagyon jól érzem magam és napról napra javul az állapotom. A nyarat még pihenéssel töltöm, hogy a következő évadban újult erővel térhessek vissza a színpadra – mondta Bodrogi Gyula, és elárulta, hogy több barátja is meglátogatja majd az elkövetkezendő napokban. "Nem vagyok az a típus, aki szereti a semmittevést. Így a nyarat is már aktívabban töltöm majd, persze betartva az orvosaim utasításait"  - tette hozzá a Borsnak.