A VOLT nemzetközi sztárelőadója hitéről mesélt az M2 Petőfi TV-ben

John Cooper
Vágólapra másolva!
A Skillet frontembere, John Cooper exkluzív interjúban mondta el, mi jelenti számára a legfőbb inspirációt és hogyan kezeli, amikor külseje miatt megkérdőjelezik a hitét.
Vágólapra másolva!

A vasárnapi szentmise csak keveseknek jutna eszébe a tetovált, kemény zenét játszó amerikai rockénekesről, John Cooperről, aki 1996 óta a kereszténység üzenetéről és az Istennel való kapcsolatáról énekel a Skillet nevű formációban. A VOLT fesztivál sztárelőadóját a különös kettősségről is faggatta a Petőfi Rádió műsorvezetője, valamint az új dalok megalkotásának folyamatáról is kérdezte.

„Sok történetet hallunk a rajongóinktól, amelyekből visszaigazolást kapunk. A dalaink hatnak az emberekre, segítenek átvészelni egy-egy nehezebb időszakot. Vannak olyan zenekarok, akik a turné alatt nem írnak dalokat, de engem inspirál, hogy úton vagyok, az emberi találkozások és más zenekarok is megihletnek" – fogalmazott John Cooper, a világhírű amerikai, keresztény rockzenekar, a Skillet frontembere, aki már visszatérőnek számít a soproni fesztiválon csapatával. A szövegcentrikus dalaikról ismert együttes énekese interjújában kiemelte, az alkotófolyamatainak legfőbb forrása továbbra is az istenhite.

Én úgy nézek ki, ahogy, de Isten akkor is velem van" – tette hozzá a rockzenekar társalapítója a Petőfi Rádiónak és az M2 Petőfi TV-nek adott interjújában.