Kiderült, miért kellett azonnal kórházba vinni Kourtney Kardashian férjét

Premiere Of NBC's "America's Got Talent: The Champions" Season 2 Finale - Arrivals GettyImageRank3 The End USA California Pasadena - California Finishing NBCUniversal Premiere Event Photography Travis Barker Arts Culture and Entertainment Attending Celebr
PASADENA, CALIFORNIA - OCTOBER 21: Travis Barker attends the Premiere Of NBC's "America's Got Talent: The Champions" Season 2 Finale at Sheraton Pasadena Hotel on October 21, 2019 in Pasadena, California. Gregg DeGuire/Getty Images/AFP (Photo by GREGG DEGUIRE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Kiderült, hogy miért került kórházba Kourtney Kardashian férje, Travis Barker.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, mentővel vitték kórházba a Blink-182 dobosát, Travis Barkert, aki a Twitteren is aggasztó üzenetet küldött ("Ments meg, uram!" – írta), úgy tűnt tehát, hogy nagy a baj.

Travis Barker Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Gregg Deguire

A TMZ azóta megtudta, hogy a zenészt hasnyálmirigy-gyulladással kezelik, erős gyomorfájdalmak és hányinger vagy hányás lehettek a tünetei. A lap azt is írta, hogy az orvosok szerint a betegséget egy korábbi kolonoszkópia (vastagbéltükrözés) okozhatta, vagy legalábbis hatással volt a kialakulására.