Eljegyezték Orsovai Renit

Orsovai Reni
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár legutóbbi szériájának egyik versenyzője, Orsovai Reni elárulta, hogy a párja, Dani megkérte a kezét egy meglepetésutazás alkalmával. A lánykérés nagyon romantikus volt, ugyanis az énekesnő semmit sem sejtett, még az úticélt sem.
Vágólapra másolva!

Orsovai Reni és Dani már két éve alkotnak egy párt, és egy ideje már együtt is élnek. Ezért a férfi úgy gondolta, hogy elérkezett az idő, hogy feltegye kedvesének a nagy kérdést, és hivatalosan is összekössék az életüket.

Dani jól tudta, hogy párjának nagy álma, hogy eljusson Velencébe, ezért kocsiba ültette és azt mondta, elviszi valahová. Reninek elmondása szerint fogalma sem volt, hogy hová mennek, de egyszer csak kikötöttek a romantikus olasz városban. Ő még ekkor sem sejtette, hogy a meglepetések itt még nem érnek véget, így csak örült a kirándulásnak.

Az utolsó kinn töltött napon elmentek gondolázni, ahol a férfi feltette számára a nagy kérdést, amire Reni boldogan igent mondott. Mivel hetedhét országra szóló lakodalmat szeretnének, így nem kapkodják el a dolgot, valószínűleg csak jövőre tartják meg az esküvőt – mesélte a Tények Pluszban az énekesnő.

A képek között lapozhat: