Nagy Feró elmondta, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e a negyedik unokája, és már azt is lehet tudni, hogy nagyjából mikor érkezik.

Nagy Feró elsőként a Borsnak beszélt születendő unokája neméről, kiderült, hogy fiú lesz. "Három hónapos terhes volt a menyem, amikor megosztották velünk az unoka érkezését. Akkor még azt nem lehetett tudni, hogy kislány vagy kisfiú lesz, de kicsivel később úgy fordult, hogy megmutatta magát. Így marad Alizka a három fiú mellett az egy szem kislány, legalábbis egyelőre" – mondta az énekes.

Nagy FeróForrás: MTI/Zih Zsolt

"Augusztus 20-a környékén érkezik. Már nem kell sokat várnunk, számolom a napokat. Amikor találkozom az anyukájával, mindig bekiabálok a hasába: Itt a nagyapád, még maradj egy kicsit, majd szólok, ha jöhetsz! Amikor a menyem szülni fog, mindenképpen mi is bemegyünk hozzá a kórházba. Patrikot a születése után már tizenöt perccel a karomban tartottam, most is erre vágyom, azonnal elmondhassam neki, hogy szeretem. Szerencsére a koronavírus-járvány miatt bevezetett szabályokat már eltörölték, így egészen biztos, hogy nem ütközünk akadályokba a látogatás miatt, nem úgy, mint amikor Aliz jött világra" – tette hozzá a büszke nagyapa.