Édesapja videokazettája miatt állt pornósnak a magyar lány

Shona River
Vágólapra másolva!
Shona River magyar pornósztár a karrierje indulásáról mesélt egy friss interjúban: már 12 évesen érdeklődött a pornó után, miután megtalálta édesapja egyik kazettáját.
Vágólapra másolva!

Shona River volt a legutóbbi vendég Lakatos Levente YouTube-műsorában, ahol többek között arról is mesélt, hogy amikor esküvőn volt hosztesz, végül ő töltötte a vőlegénnyel az éjszakát – egyébként 23 évesen forgatta az első pornófilmjét egy ausztrál barátjával.

Shona River Forrás: Instagram/Shona River

A pornó iránt már 12 évesen érdeklődött, akkor találta meg édesapja egyik korhatáros kazettáját. Igazából az édesanyja kérte meg, hogy nézzen bele a kazettákba, és írja rájuk, hogy mi van rajtuk, Shona pedig a pornót is becsülettel végignézte.

Édesapja lazán kezelte a lánya karrierjét, édesanyjának viszont nehezebb volt elmondania, hogy mivel foglalkozik – de végül az asszony is elfogadta a döntését. "Szerintem neki egyértelmű volt, miért csináltam ezt. Olyan vagyok, mint az apám, és apukámat úgy jellemezte, mint csibész. Nekem a libidóm sokkal nagyobb, mint az övé. Hajt a vérem" – magyarázta a pornósztár.