Két hónapja halt meg Berki Krisztián, aki nagy űrt hagyott maga után családja életében. Július elsején újabb nehéz nappal néztek szembe a gyászoló hozzátartozók, ugyanis Berki Krisztián 42. születésnapját ünnepelte volna azon a napon. Míg Berki Mazsi Balin van, édesanyja a Farkasréti temetőbe utazott, hogy emlékezzen a fiára.

Júlia asszony még mindig képtelen feldolgozni a veszteséget, elmondása szerint nincs olyan perc, hogy ne gondolna fiára. Az üzeneteit még mindig őrzi telefonjában és bár tudja, hogy lehetetlen, de még mindig várja, hogy fia hazatér hozzá. „Három szál fehér rózsát vittem neki, és egy szalagra ráírattam: „Boldog születésnapot kívánok Neked. Drága gyermekem, Krisztián... Megsimogattam a fejfáját, és mondtam neki, hogy gyere haza, ha ráérsz!" – mondta a Borsnak.

Számtalan kedves emléktárgyat, angyalkákat, virágokat talált a sírnál, az ismertségnek már az árnyoldalait is kénytelen volt megtapasztalni a gyászoló édesanya.

Engem nem ismernek az emberek, de a rágalmazásokért mindenkit be fogok perelni, ha erre kényszerítenek. Olyan vagyok, mint a fiam, kiállok magamért. Kikérem magamnak, ez nagyon sértő rám nézve. Nyugodtan álljon elém az, aki ezt állítja! Annyira fölhúztam magam, hogy remegtem az idegtől. A legnagyobb fájdalmamban pillanatokban is mindenkivel szóba álltam, de nem juttatás ellenében. Vállalom, amiket eddig nyilatkoztam, senkire semmit rosszat nem mondtam" – idézi a Promotions Júlia asszony szavait.

Berki Krisztián édesanyja a fia temetésénFotó: Polyák Attila - Origo