Bódi Csabi nagyon meghízott

Bódi Csabi
Vágólapra másolva!
Talán a legtöbben nem is hinnék, hogy Bódi Csabi 23 éve lépett az énekesi pályára. Azóta énekesek jöttek és mentek, de a Bódi család sikere továbbra is töretlen. Csabi a Borsnak arról beszélt, hogy imádja a közönségét, s őszintén elmondta, több figyelmet fordít a hivatására, mint az egészségére.
Vágólapra másolva!

Csabi megszámlálhatatlanul sok fellépést tudhat maga mögött, ő és a szülei évente átlagosan 250 alkalommal ragadnak mikrofont, hogy felhőtlen jókedvet csempésszenek a közönség soraiba. Az énekes imádja a hivatását, volt, hogy egyetlen nap alatt 9 fellépést csinált végig különböző helyszíneken, ami fizikailag nagyon megterhelő tud lenni, emellett az egészségét is elhanyagolta. Meghízott, a felesleg megnehezíti a mindennapjait.

– Igaz, nem vagyok alacsony, de 100 kiló fölött van a súlyom. Ez nagyon megterhelő a szívnek, a lábaknak és a vérkeringésnek sem jó, főleg amikor a 38-40 fokos hőségben állok kint a színpadon. Táncolok és énekelek is közben, ami alatt ugye fokozottan igénybe veszem a tüdőmet – magyarázta az énekes.

Bódi Csabi Forrás: Bódi Csabi

A TV2-es sikerműsor, a Drágám, add az életed! stúdiójában féltérdre ereszkedett felesége, Gina előtt és fogadalmat tett neki, hogy megszabadul 20 kilótól. Néhány nappal ezelőtt fogyókúrába kezdett, s bízik benne, hogy lesz elég lelkiereje végigcsinálni.

– Nagyon nehezen vettem rá magamat, hiszen én nem drogozom, nem cigizek, nem kávézom, nem megyek játékterembe és a feleségemet sem csalom meg.

Több szakértő is azt mondta, hogy ez pszichikai dolog, az étel még soha nem okozott nekem csalódást – fejtette ki Csabi, aki számára igazi szenvedély az evés, ezért komoly harcot vív magával. Az életmódváltás nem az ő asztala, ezért inkább kihagy egy-egy étkezést és koplal. Csabi őszintén elmondta, mostanáig elhanyagolta az orvosi vizsgálatokat, de ezen is változtatni szeretne.