Judy és férje már tizennégy éve alkot egy pár, a kapcsolatuk titka pedig az, hogy időnként néhány napot külön töltenek, ahol mindketten, a saját igényeiknek megfelelően környezetben tudnak feltöltődni.

A Groovehouse énekesnőjének szoros a nyári programja, de így is igyekszik néhány napos pihenőt beiktatni a hétköznapokba. Legutóbb ráadásul ezt férje nélkül, kislányával és baráti körben tette. Mert mint mondja, mindketten úgy vélik, meg kell tartani a szabadságot egy házasságban is.

"Mindig kedvez a csajos buliknak, ha Balázs elmegy horgászni. Csendes típus, ő ezzel töltődik. A természetközeli kikapcsolódásokat kedveli, még egyedül is képes ilyen programokat bevállalni. Én pont az ellentétje vagyok. Annyira le vagyok Balázs mellett csendesedve, hogy nekem időnként ebből ki kell törnöm. Szeretek emberek között, társaságban, barátokkal lenni. Mindkettőnknek fontos, hogy időnként külön menjünk el, hisszük, hogy ez a jó házasság titka. Egy kapcsolatban meg kell tudni tartani a szabadságot is. Mi tizennégy éve vagyunk együtt, ennyi idő után pláne belefér, hogy szabadságot adjunk egymásnak, természetesen maximális bizalommal" - mondta a Borsnak.

Forrás: Instagram/Judy

Judy nem tagadja, az ő házasságukban is vannak nézeteltérések, de mindig meg tudják beszélni férjével, és igyekeznek közös nevezőre jutni ilyen esetekben.

Sokan azt gondolják, mi vagyunk a tökéletes házaspár, hogy nekünk nincsenek vitáink, pedig nem így van. Akadnak feszültségek, de az tény, hogy mi sokat teszünk a kapcsolatunkért.De ez így van rendjén! Azért vannak az emberek, hogy megvívják a harcaikat" - tette hozzá.