Magyar sztárok, akik eltitkolták házasságon kívül született gyereküket

Delhusa Gjon
Vágólapra másolva!
Solti Ádám csupán néhány hónapja vallotta be, hogy van egy közel kétéves kisfia, ám nem a feleségétől, hanem a szeretőjétől. A hír sokakat meglepett, hiszen köztudottan régóta küzdenek közös babáért, erről rendszeresen meséltek is a sajtónak. A megcsalás és megaláztatás ellenére máig együtt vannak, és bár ilyen történetet ritkán hallani, nem először fordult elő a magyar sztárvilágban, hogy valakiről sok év elmúltával derül csak ki, hogy titokban házasságon kívüli gyereke született.
Vágólapra másolva!

Solti Ádám

A magyar sztárok közt Solti Ádámék története a legújabb, ők idén májusban árulták el, hogy a színésznek született egy kisfia a szeretőjétől. "A nő tudta, hogy házas vagyok, nem kecsegtettem azzal, hogy elhagyom Bernit, pontosan tisztában volt vele, ő egy szerető, és akármilyen borzalmasan is hangzik, csak arra kell, hogy évente néhány alkalommal pár órára jól érezzem magam.

Az ő teste, akarata, jogilag sem volt semmilyen lehetőségem arra, hogy ne legyek apa. Mindezt úgy, hogy a feleségemmel évek óta küzdünk egy babáért, ennek nem így kellett volna történnie" - mesélte.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Felesége kitartott mellette, és máig együtt vannak, sőt, a közös gyerekről sem mondtak le.

Delhusa Gjon

A zenészről is csak később derült ki, hogy már korábban született egy gyereke. Egy tévéműsorban beszélt arról, hogy fiatal korában együtt járt az Yves Saint-Laurent egyik modelljével, aki az első fiát Németországban hozta világra.

Forrás: Facebook, Delhusa Gjon

Az énekes később egyedül tért haza Magyarországra, így az anya egyedül nevelte a gyereket, viszont folyton tartotta velük a kapcsolatot, és gyerektartást is fizetett, hogy támogassa őket. "Nagyon jól kerestem akkor már Nyugat-Németországban.

Erre jött a rendszerváltás, és egyszer csak a dupla gyerektartást nyugatnémet márkában kellett fizetnem, amíg Philip föl nem nőtt. Az elég combos volt, ma olyan 800 eurónak megfelelő összeg" - árulta el néhány éve.

Kamarás Iván

2009-ben került címlapokra Kamarás Iván azzal, hogy van egy eltitkolt kisfia. A gyereket a színész saját bevallása szerint egy jogi ügy miatt próbálta letagadni, de mára rendeződött az apa-fia kapcsolat. Az anya, Lendvai Katalin egykori modell 2010-ben halt meg, akkoriban a színész még többet próbált a fia mellett lenni.

Forrás: Balint Csaszar

"Senki nem tudta, de Iván akkor is hazajött, amikor Katalin meghalt, és elvitte magához a kisfiút. Próbált erőt, vigaszt nyújtani neki. Mivel Iván nem csak az ügyfelem, hanem a barátom is, tudom, micsoda lelki viharokat élt át először Katalin halála, majd kisfiuk sorsa miatt" - mondta akkoriban Kamarás ügyvédje.

Mára a nagyobbik és kisebb fia ia jó kapcsolatot ápol egymással, nemrég így beszélt róluk: "Nem vagyok érzelgős típus, de bevallom, nagyon büszke vagyok rájuk. Meglep, milyen udvariasan, kedvesen és intelligensen viselkednek másokkal. Ilyenkor szembesülök azzal, hogy felnőttek.

Igyekszem bizalmas, baráti kapcsolatot is létrehozni."

Lapozzon, nézze meg a többieket is!