Korda György

Az énekes 25 évig titkolta a gyerekét a nyilvánosság előtt. Bár felesége, Balázs Klári tudott a vérszerinti kapcsolatról, Korda György nem akart arról mesélni, hogy apa lett. A kislány még azelőtt született, hogy ők egymásba szerettek volna.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Gyuri lánya hét hónapos korától nyolcadikos koráig minden hétvégét nálunk töltött, péntektől vasárnapig ő volt a mi hétvégi babánk" - mesélte korábban Balázs Klári, majd az is kiderült, hogy évekkel ezelőtt  Torontóba költözött Judit, és utána megszakadt a kapcsolatuk.

Kiss Endi

A Hooligans együttes dobosa sohasem titkolta, hogy nem ő a hűség mintaképe, az egyik lánya akkor született, mikor ő épp kapcsolatban volt egy másik nővel.

Forrás: Red Lemon Media

15 évig voltam Verácskával, akitől a két kislányom van. A legnagyobb lányom közben született egy másik hölgytől. Mivel rosszalkodok, besikerülhet bármi... Mind a három lánnyal maximális a kapcsolatom, minden anyával maximális a kapcsolatom. Szoktunk úgy otthon ülni, hogy az összes anya, a mostani barátnőm, és beszélgetünk egy jót" - mondta nemrég.