Molnár-Fazekas Vivien újabb részleteket árult el a férjével való szakításról. Mint kiderült, az RTL Klub saját gyerekét összeverő sorozatszínésze megint iszik.

Mint megírtuk, már egy ideje különköltözött Molnár Gusztáv és a felesége, Fazekas Vivien, aki akkoriban így nyilatkozott:  "Ő most a gyógyulásra fókuszál. Azt mondtuk, addig, amíg ő nem tesz azért, hogy jól legyen, a kapcsolatunkat nem tudjuk tovább folytatni. Én a végsőkig kitartottam mellette, támogattam, az összes energiámat felhasználtam erre, de be kellett látnom egy idő után, hogy nem akarhatom helyette én a gyógyulást, ez csakis rajta múlik. Nehéz volt megélni, hogy elmegy, és hogy innentől csak magára számíthat" - mondta, most pedig újabb részleket árult el.

Forrás: Molnár-Fazekas Vivien/Instagram

Elmondta, hogy férje újra az alkoholba menekült és segítségre van szüksége. 

Pont ezért állapodtunk meg abban, hogy fontos a szerelmünk, fontos a házasságunk, fontos az életünk, fontos az ő szakmai sikere, fontos a sok kapcsolat az életében, úgyhogy végre belátta, hogy ez nem mehet tovább, és neki igenis szakmai segítségre van szüksége és nagyon örülök neki, hogy eljutottunk odáig, hogy remélem, ezt igénybe is fogjuk tudni venni
- mondta a műsorban Viven, majd hozzátette:

"Még mindig hiszek a mi szerelmünkben, hiszek egy kapocsban, ami minket összeköt. Ez az egész most már rajta múlik, hogy ő ezt hogyan gondolja."