Anyjánál húzta meg magát a tárgyalását váró Fekete Dávid

Fekete Dávid
Fekete Dávid, énekes.
Vágólapra másolva!
A Megasztár egykori énekese, Fekete Dávid tizennégy hónap után került háziőrizetbe, melynek helyszínéül édesanyja győri otthonát jelölte meg, már át is szállították a börtönből és itt várhatja, hogy a tárgyalása kezdetét vegye.
Vágólapra másolva!

Fekete Dávidot tavaly májusban tartóztatták le, majd nemrég került sor a vádemelésre, ami szerint a közel 323 millió forintos csalás és sikkasztás miatt akár 15 évet is kaphat. A Győri Járásbíróság nyomozási bírája döntött úgy, hogy annak ellenére, hogy a bűnismétlés veszélye továbbra is fennáll, de házi őrizetbe kerülhet. A döntést azzal indokolták, hogy a vádlottat gyermekei láthatása visszatarthatja a szökéstől.

Volt felesége, Regina nem tartja vissza az egykori énekeset, hogy a gyerekekkel találkozzon, de most kénytelen őket Győrbe vinni, Fekete Dávid édesanyjának lakásához. A nő ügyvédjének elmondása szerint, mindent a válóperbe foglaltak szerint teljesítenek – írja a Blikk.

Fekete Dávid és volt felesége, Regina Forrás: TV2

A lap a bűncselekménnyel vádolt zenész átszállításának idején a helyszínen tartózkodott, viszont a Fekete Dávidot nem látták megérkezni. Egy szemtanú szerint már a nyomkövetővel a lábán érkezett meg a lakásba, melyet a nap folyamán többször is ellenőriztek a hatóságok. A Blikk munkatársai megpróbáltak beszélni a vádlottal vagy édesanyjával, aki a kaputelefonon keresztül beszélt velük.

– hajtogatta az asszony, aki egy idő után már nem válaszolt a csengetésre sem.

Fekete Dávid karrierje kezdetén Forrás: YouTube