Megint reagált az ismert zenész az áramot lopó Lagzi Lajcsi lopásvádjára

MC Hawer
Vágólapra másolva!
MC Hawer értetlenül áll Lagzi Lajcsi vádjai előtt. Mint mondja, nem követett el bűncselekményt, sem plágiumot, amivel a sajtóban támadja őt a zenész.
Vágólapra másolva!

Lagzi Lajcsi plágiummal vádolja MC Hawert. A zenész állítja, a mulatós sztár tradicionális dalként tüntette fel a szerzeményét, mintha nem lenne ismert a szerzője, így nem kellett jogdíjat fizetnie a szöveget jegyző Galambosnak és a zeneszerző Hoffmann Sándornak. Koczka Géza most reagált a történtekre: állítja, Lajcsi ki nem állhatja őt.

Azt is cáfolja, hogy Galambos Lajos miatta esett volna el tízmillió forintos jogdíjtól. A Mikor a vodka a fejembe száll című dal körüli kálváriáról a zenész a Mokkában beszélt.

"Egy hónappal ezelőtt úgy éreztem, jogos lenne lejelentenem, hogy egy rapszöveget írtam ebbe a műbe, de hogy jött ez most el húsz év után Lajcsinak, nem tudom, valamiért ő ezt nehezményezte. Ahelyett, hogy egy szerzői jogvédő irodához, inkább a sajtóhoz fordult" - mondta Koczka Géza, aki szerint ennek a tisztázásának sokkal korrektebb módját is választhatta volna a trombitás.

– mesélte MC Hawer, majd azt is elárulta, a történtekről a médiából értesült, ugyanis őt senki nem kereste meg ez ügyben.

Azt is elmesélte, hogy korábban megsértette a zenészt, akitől utólag bocsánatot is kért, de válaszul Lajcsi kidobatta a helyszínről egy biztonsági őrrel.

– fűzte hozzá.