Próbálja kiengesztelni cserbenhagyott rajongóit Berki Mazsi

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Férje, Berki Krisztián váratlan halála miatt sok mindenről le kellett mondania Berki Mazsinak, de az egyik legnehezebb döntés az volt számára, mikor a régóta szervezés alatt álló, tematikus baba-mama tábort kellett lemondania.
Vágólapra másolva!

Kislányuk, Berki Emma Katerina születése után Berki Mazsi egyre inkább a baba-mama témában találta meg önmagát, saját Facebook-csoportot is indított, melynek rövid idő alatt, majdnem tízezer követője lett. Hamar jelentkezett az igény egy hasonló tematikus táborra, melyet örömmel szervezett, míg be nem következett férje halála.

Az eset azért is volt kellemetlen, mert mindent lefixáltak, a helyszínt és az időpontot is, már sokan be is fizették a részvételhez szükséges összeget. Az eseményt hirdető Facebook-oldal tájékoztatta az érintetteket, hogy a tábor elmarad és a részletekkel mindenkit személyesen keresnek fel.
Berki Mazsi épp Balin próbálja megtalálni a lelki békéjét, most onnan jelentkezett be a jó hírrel, hogy a tábort mégis megtartják és szeptemberre került át az időpont.

Egy csodás hírt hoztam mára Nektek! Kitűztük az Emmazsi baba-mama & családi tábor időpontját! A tábor, ami elmaradt 2022. szeptember 27 és 30 között kerül megrendezésre... Bízom benne, hogy akik májusban jöttek volna, azokkal találkozom szeptemberben is" - írta Instagram-sztoriban Berki Krisztián özvegye.

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva elérhető 24 órán keresztül.