Döntése miatt támadják Szorcsik Vikit

Szorcsik Viki
Vágólapra másolva!
Szorcsik Viki elmagyarázta, miért nem szeretne gyereket.
Vágólapra másolva!

A színésznő nemrég arról beszélt, hogy ha egy éven belül szülne, 64 évesen kellene érettségi bankettre mennie, ezt pedig már nem látja maga előtt. Mint fogalmazott, sosem volt meg benne igazán a családalapító szellem, inkább karrieristának hívja magát. 17 éves kora óta önálló, ezért hiába nőtt fel nagy családban, a fejlődés és a tanulás mindig elsőbbséget élvez nála.

Forrás: Szorcsik Viki/Instagram

A negatív kritikák őt is megtalálták azzal kapcsolatban, hogy a családalapítás nem fontos számára. Emiatt elég nehéz időszakot élt meg: elmondása szerint sosem értette azokat az embereket, akik azt gondolják, jobban ismerik őt, mint ő saját magát.

"Szinte egyáltalán nem olvasom a kommenteket, de most belenéztem, és elég megosztó személyiségnek tituláltak, ami szerintem butaság. Ezért sem szeretek már nyilatkozni, csak nagyon ritkán. Főleg nem nagyobb vihart kiváltó témákban, mint a gyermekvállalás. El kell fogadni, hogy nem vagyunk egyformák: ettől színes a világ. A magyar emberek megtanulhatnának picit elfogadóbbak lenni. Egy gyermek nagyon nagy felelősség!" – mesélte a Hot magazinnak Szorcsik Viki, majd hangsúlyozta: egész életében szeretett szabadon élni, azt csinálni és akkor, amit és amikor akarja, ráadásul a munkája miatt is nehezen tudna egy kisbabára fókuszálni.