A hamarosan a 90. életévét betöltő Vitray Tamás egészségi állapotáról nemrégiben aggasztó hírek érkeztek, az Origo is beszámolt arról, hogy kórházba került.

Vitray Tamást egy magánklinikán ápolták, de akkor csak a fia nyilatkozott az állapotáról. "Édesapám jól van, nem beteg, nincs baj. Való igaz, hogy egy egészségügyi intézményben volt a telefonhívás idején. Egy magánklinikán kapott akupunktúrás kezelést" – mondta akkor ifjabb Vitray Tamás.

Forrás: MTI/Czimbal Gyula

Akkor nem derült ki, hogy mi miatt kapott kezelést a kórházban Vitray Tamás, aki most a HOT magazinnak mesélt. "Menjünk elébe az álhíreknek! Májusban egyik reggel arra ébredtem, hogy kis sebeket találtam a homlokomon. Gondoltam, biztos éjszaka megcsíptek a pókok, mert mindig nyitott ablaknál alszom. A bőrgyógyászom azonban azt mondta, nem csípések ezek, hanem övsömör. Egy drasztikus kúrát írt föl, 50 kapszulát kellett öt nap alatt bevennem. Nagy meglepetésemre rögtön hatott a szer, mert a legtöbb embernél ez egy elhúzódó betegség. Kórházba nem kerültem, csak akupunktúrás kezelésre jártam szintén a betegség miatt. Különben köszönöm, megvagyok" – mondta Vitray Tamás.