Kényelmesebb körülmények között várja az ítéletet fekete Dávid, akit keddtől házi őrizetbe helyeztek és már meg is érkezett rendőri kísérettel édesanyja győri otthonába. Éppen ott voltak az ikerfiai is, írja a Bors.

A 320 milliós csalással és sikkasztással vádolt egykori énekes Fekete Dávid az édesanyjánál lakik az ítélethirdetésig, ami meglehetősen nagy változás a szűkös és komor cellához képest, ahol az utóbbi 14 hónapban raboskodott. Nyomkövetőt kapott, ami azonnal jelez a rendőrségen, ha a viselője 10 méternél távolabb kerül a lakástól.

A két és féléves ikerfiai mostantól meglátogathatják őt, ha akarják, ha nem, hiszen a váláskor a láthatásról döntött a bíróság. Most egyébként úgy tűnik, írja a Bors, hogy Ádin és Máté nem fogadták kitörő örömmel édesapjukat, ami nem csoda, mert gyakorlatilag úgy tekintenek rá, mint egy idegenre, hiszen az utóbbi 14 hónapban mindössze egyetlen alkalommal látták videóhívásban. Fekete Dávid édesanyjának egyik szomszédja szemtanúja volt a szerdai találkozásnak, hiszen a picik éppen a nagymamánál voltak, amikor az énekessel befutott a rendőrautó.

Fekete DávidForrás: tv2

"Éppen a ház előtt sétáltam, amikor fékezett mellettem egy rendőrautó, kiszálltak a rendőrök és bekísérték Dávidot a házba. Azonnal rájöttem, hogy itt fog élni az anyukájánál, amin nincs mit csodálkozni, hiszen nyilván földönfutó lett az ügye miatt" – kezdte a Borsnak egy szomszéd, aki pár perccel később Reginát, az énekes volt feleségét és ikerfiainak anyját látta megérkezni.
"Alig telt el pár perc, már érkezett is sietve egy fiatalember kíséretében az asszonyka, akin látszott, hogy nagyon feldúlt. Gondolom ő éppen úgy nem örült annak, hogy a srác kiszabadult, ahogyan én sem annak, hogy a lépcsőházunkba lakik majd és emiatt ki-be járnak nálunk a rendőrök, meg talán azok is, akiket megkárosított" – folytatta a szemtanú, aki ezután távozni is látta Reginát. A volt feleség a gyermekei kezét fogva sietve hagyta el a házat.

"Ez a szegény asszonyka loholva érkezett és még gyorsabban távozott. Rá volt írva az arcára, hogy találkozott Dáviddal, hiszen feldúlt volt, akárcsak a két kisfiú. Szegények – ahogy olvastam –, azt sem tudják, ki az a pasas, aki most betoppant a mamához. Mindenesetre azért remélem, hogy jönnek még, hiszen akármit is csinált az a fiú, csak az apjuk" – mondta a szomszéd.