Kiderült, melyik híres zenésszel jött össze az egykori pornósztár, Aleska Diamond

Sáfrány Emese
Vágólapra másolva!
Sáfrány Emese, akit mindenki a pornós nevén, Aleska Diamond néven ismert meg, hónapokkal a szakítása után újra boldog. Erre lehet következtetni abból, hogy a minap a Duna-parton látták TNT Intivel szorosan összefonódva sétálni. A légtornász a Borsnak elismerte: kibontakozóban van a kapcsolatuk.
Vágólapra másolva!

Sáfrány Emese április elején jelentette be, hogy közel négy év után egyéves kisfia édesapjával, Ádámmal úgy döntöttek, külön utakon folytatják. A volt pornós, aki jelenleg légtornászként próbál inkább ismertté válni, azóta sem nyilatkozott a szakításukról. A Bors egyik olvasója kedd este látta a Duna-parton sétálni a TNT zenekar egyik tagjával, Zuber Krisztiánnal, vagyis Intivel.

Sáfrány Emese / Aleska Diamond Forrás: Sáfrány Emese/Instagram

"Nem tagadom, láthattak miket, de a részletekről sem most, sem később nem szeretnék beszélni.
Mindenki tudja, hogy Ádámmal hónapok óta külön vagyunk. A bejelentésünket jóval megelőzte a szakításunk. Az eltelt időben folyamatosan azon dolgoztam, hogy lezárjam a múltamat, a kapcsolatomat a gyermekem édesapjával. Ahogy ez sikerült, én is sokkal nyitottabb lettem a világ felé - mondta a lapnak a nő, aki azt is elárulta, hogy 2020-ben ismerkedett meg Intivel, de akkor még mindketten párkapcsolatban éltek.

Zuber Krisztián / TNT Inti Forrás: TNT Inti Zuber Krisztián

"Egy ideje kezdtünk el beszélgetni, és ezáltal kerültünk közelebb egymáshoz. Azon most mindketten elmosolyogtunk, hogy az első komoly randink alkalmával úgymond lebuktunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy mindketten ismertek vagyunk, és nem is akartunk bujkálni, de egyelőre nem szerettük volna a köztünk, alakulóban lévő kapcsolatot a nagyvilág elé tárni. Nagyon jól éreztük magunkat, kedveljük egymást, de a jövőben ezzel és a magánéletünkkel kapcsolatban nem kívánunk nyilatkozni. Nem tartottunk még ott, hogy mi ezt nyilvánossá tegyük." - állítja Aleska.

Lezárta a múltat gyermeke apjával

Mindenkit megdöbbentett Emese, amikor három hónappal ezelőtt egy közleményben, a közösségi oldalán tudatta, hogy véget ért párjával a kapcsolata. Mint a magánélete nagy részét, ezt is szerette volna megtartani magának, ám végül úgy döntött, egyszer és utoljára beszél a szakításukról.