Egy megalázó helyzet miatt újabb sztárok estek egymás torkának

2022 Billboard Music Awards - Doja Cat
Vágólapra másolva!
A kétségbeesett énekesnő, Doja Cat a hírnevével próbált visszaélni, amikor privát üzenetben kereste fel a Stranger Things fiatal sztárját, Noah Schnappot, hogy segítsen neki randit szervezni az egyik sorozatban szereplő színésszel.
Vágólapra másolva!

A Doja Cat művésznéven ismertté vált énekesnő 2020-ban érte el a valódi áttörést Say So című dalával, mely az egész világon a slágerlisták élére került. Azóta sem tudott hasonló sikerrel előrukkolni, ezért az utóbbi időben inkább magamutogatásaival hívja fel magára a figyelmet. Legutóbbi húzása, hogy a 17 éves Noah Schnapptól kért segítséget ahhoz, hogy randevúra hívja a színész egyik kollégáját, ez még az énekesnő rajongóit is felháborította.

A hét elején történt az incidens, amikor Schnapp megosztotta közösségi oldalain azokat a privát üzeneteket, melyeket az énekesnőtől kapott, hogy segítsen neki randit szervezni Joseph Quinn színésszel. Azt nem tudni a fiatal színész miért gondolta jó ötletnek ezeket nyilvánossá tenni, de Doja Cat nagyon dühös lett emiatt - írja a Just Jared.

Az énekesnő pár nap elteltével egy élő bejelentkezésben próbálta elmagyarázni, hogy milyen indíttatásból döntött úgy, hogy Schnapp segítségét kéri és elmondta, hogy már megbánta és sosem gondolta volna, hogy nyilvánosan megalázó helyzetbe kerülhet emiatt. Eleinte megértő hangnemben kezdte a monológját, hogy Schnapp éretlen és nem gondolta át, hogy mit cselekszik és ezzel milyen károkat okoz. A beszéd közben viszont egyre idegesebbé vált és csúnyán fogalmazott a fiatal színészről.

"A tény, hogy Noah ezt tette, hogy ment és közzétette a privát beszélgetést köztem és közte,

Olyan, mint azok a borderline-os kígyók, hatalmas görénység" – fakadt ki az énekesnő, aki saját magát idegesítette fel a témát feszegetve.