Újabb fordulat Opitz Barbi meztelen videója ügyében

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban mi is megírtuk, Opitz Barbiról volt párja egy teljesen meztelen privát videót osztott meg a nyilvánossággal. Az énekesnőt természetesen nagyon megviselték a történtek, megrendült az emberekbe vetett bizalma, és valószínűleg karrierjét is félti.
Vágólapra másolva!

Egy ilyen horderejű botrány esetében jogos az előadó félelme, vajon milyen színben tünteti fel a rajongók előtt, hogy láthatták őt egy ilyen kínos szituációban. A Blikk közösségimédia-szakértőt is felkereset az üggyel kapcsolatban, hogy vajon ez mennyire vetheti vissza Opitz karrierjét.

mert az emberek nagyon megértőek, amikor színtiszta gonoszság áldozatáról van szó. Ebben az esetben egyértelmű, hogy ez egy aljas tett volt, amit a gonoszság vezérelt, a közvélemény pedig egyértelműen átlátja ezt. Barbi meztelen videójánál maximálisan igaz az a mondás, hogy minden csoda három napig tart – nyilatkozta a lapnak Manhalter Dániel, aki hozzátette, nemcsak a nemzetközi, hanem hazai vonatkozásban is volt már hasonló eset, melynek következménye épp az ellenkezője volt, mint amire az elkövető számított.