Eltűnt Curtis

30 éves Szerencsejáték Zrt., Majka & Curtis
Vágólapra másolva!
Nem az első eset, hogy Curtis, azaz Széki Attila nem jelenik meg olyan fontos eseményen, mely dugába dönt akár egy egész estés showműsort vagy koncertet. Egy ideje nem volt hasonló húzása, egészen mostanáig, amikor saját koncertjén nem jelent meg, ezzel cserben hagyva zenésztársát, Majkát.
Vágólapra másolva!

A rapper is hirdette a péntek esti villányi koncertet saját közösségi oldalain, majd mégsem jelent meg a helyszínen. Az ott lévők természetesen felháborodtak emiatt és Majka sem tudott kielégítő választ adni társa hollétéről.

Curtis egyik legbotrányosabb eltűnése talán a Sztárban sztár elődöntőjében történt, amikor Till Attila műsorvezetőnek kellett magyarázkodnia, hogy mi történt a versenyben lévő zenésszel. Az eset még 2020-ban történt, amikor Curtis egész nap nem jelent meg a próbán és az élő show-ra sem ért oda.
Ehhez a viselkedéshez nagyban hozzájárult a rapper drogfüggősége, amit később egy elvonó keretében kezeltetett, és jobban is lett. Majkát is többször cserbenhagyta szenvedélybetegsége miatt, de a kezelés után a rapper megbocsátott társának és egy ideje újra együtt járják az országot.

A kérdés, hogy ezt a kapcsolatot újból kockára tenné-e Curtis és visszaeshetett-e újra, vagy valóban valamilyen halaszthatatlan dolga akadt. Talán a következő koncertállomáson kiderül, ugyanis Majkától sem kaptak semmilyen egyértelmű magyarázatot a rajongók – írja a Blikk.

Majka képeit a villányi koncertről, Curtis nélkül az alábbi lapozható fotógalériában tekintheti meg: