Megszólalt a botrányról Kállay-Saunders András

Kállay-Saunders András: „A kis együttesek jobb bulit csinálnak, mint a világsztárok" sztárok
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, kocsmai verekedésbe keveredett Kállay-Saunder András, amiről egy – a helyszínen tartózkodó – szemtanú számolt be. Az énekes most úgy döntött, hogy tisztázza a helyzetet és elmondja, mi történt valójában.
Vágólapra másolva!

A szemtanú beszámolója szerint Kállay-Saunders társasága óriási botrányt okozott egy szórakozóhelyen, ahol a berendezésben is kárt tettek. Az informátor rögtön felismerte az énekest és állítása szerint nagyot csalódott benne az eset után.

folyamatosan piáltak, hangoskodtak és már rugdosódtak is... Többször is rájuk szóltak, hogy vegyenek vissza a tempóból, de ez rohadtul nem érdekelte őket, egyre rosszabb lett a helyzet, tök gáz volt az egész" – fogalmazott a szemtanú.

Az említett vádakra reagált maga Kállay-Saunders András is, aki szerint félreértés történt és valójában nem az történt, amit az állítólagos szemtanú látott. Az énekes elmondása szerint

a balhéba keveredett ismerőse nem az ő társaságával érkezett a szórakozóhelyre,

csak ott találkoztak vele. Kállay-Saunders azt is elmesélte, hogy a balhés férfi a barátnőjével veszett össze és ezért volt ennyire ingerült. Azt elismerte, hogy a feldúlt férfi valóban összetört egy asztalt, emiatt az őrök végül csak őt távolították el a helyszínről. Így az énekes és baráti társasága kimaradt a botrányból – írja a Blikk.