Meglepő vallomást tett gyerekeiről és új párjáról Kulcsár Edina volt férje

Szabó András Csuti
Szabó András Csuti
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Kulcsár Edina és Csuti gyerekei már egészen megkedvelték édesanyjuk új párját, G.w.M-et, aki maga is két kisgyerek édesapja. Az elhagyott férj azonban eddig nem nagyon beszélt arról, hogy az ő új párja és gyerekei között milyen a kapcsolat.
Vágólapra másolva!

Az üzletember végre úgy érzi, hogy sínen van az élete és egy harmonikus, mély kapcsolatot sikerült kialakítania szerelmével, Ginával. Természetesen a civil nőnek hozzá kellett szokni ahhoz, hogy Csuti életében jelen van a média és ahhoz is, hogy apai kötelességei is vannak.

Csuti szerint ez egyáltalán nem jelent problémát, sőt, már egészen megkedvelték gyerekei a szíve válsztottját. Végre volt feleségével is elásták a csatabárdot, a gyereknevelési kérdésekben is nagy az egyetértés közöttük.

„Béke van közöttünk, remélem, ez így is marad. Számunkra az a lényeg, amit már sokszor elmondtunk Edinával, hogy a gyerekek ne sérüljenek. Ez mindennél fontosabb" – mondta a Blikknek Csuti, aki mindenek előtt a gyerekei érdekeit tartja fontosnak, ezért a közös nyaralást még kicsit korainak gondolná és nem erőltetné rájuk a dolgot.

még korainak érzem azt, hogy a két gyerekemmel és Ginával együtt négyen menjünk nyaralni. Nem tudom, hogy a kicsiknek ez milyen érzés lenne, ezért ezt nem szeretném erőltetni. Egyébként elfogadták, és kedvelik is Ginát, de teljesen más több napig reggeltől estig együtt lenni. Hosszabb nyaralásra nem megyünk a gyerekekkel, de igyekszem az együtt töltött időt minőségi programokkal megtölteni. A tervem, hogy ősszel elviszem Medoxot a kedvenc városomba, Rómába. Egy focimeccsre is biztosan kilátogatunk majd. Ninával kettesben is lesz egy igazi apa-lánya programunk" – magyarázta az üzletember.