Cameron Diazt drogfutárnak használhatták egy utazásnál

Cameron Diaz
Vágólapra másolva!
Cameron Diaz érdekes történetet mesélt a karrierje kezdetéről, egy alkalommal szerinte drogfutárnak használhatták – de végül sosem tudta meg, hogy mit tettek a bőröndjébe.
Vágólapra másolva!

Cameron Diaz a Second Life című podcastben beszélt a pályája indulásáról, amikor pár amerikai modellmunka után Párizsba költözött, de egy évig nem kapott semmilyen munkát.

Végül Marokkóba küldték (elvileg egy bemutatóra), és egy lezárt bőröndöt is a kezébe nyomtak, hogy abban vannak a bemutatandó ruhák. Diaznak csak a marokkói reptéri ellenőrzésnél vált gyanússá a dolog: rájött, hogy gyakorlatilag bármi lehet a bőröndben – utólag úgy gondolja, drogot vitettek vele.

Cameron Diaz Forrás: Steve Jennings / Getty Images North America / AFP

"Szőke hajú, kék szemű lány vagyok Marokkóban. A kilencvenes években járunk, szakadt farmert és magastalpú csizmát viselek, elengedem magam... Ez nagyon nem tűnik biztonságosnak" – magyarázta a színésznő.

Végül a bőröndöt otthagyta a biztonságiaknál, mintha csak a reptéren találta volna. "Fogalmam sincs, kié lehet" – adta át a csomagot az első embernek, és mivel akkor még jóval lazább volt a biztonsági ellenőrzés, minden további nélkül elvették tőle. Diaz utána visszatért Franciaországba, 1994-ben pedig megkapta A maszk női főszerepét Jim Carrey mellett.