Curtis dühösen tagadja, hogy visszaesett volna

Curtis
Vágólapra másolva!
Mint ismert, Curtis ismét eltűnt a hétvégén, Majkával is megint szakítottak, aminek kapcsán több ismerőse nyilatkozta, hogy visszaesett. A rapper most dühösen tagadta az Instagramon, hogy rossz állapotban lenne.
Vágólapra másolva!

Curtis több ismerőse is nyilatkozott nemrég a médiában: egyikük szerint a rapper annyira kiütötte magát, hogy fel sem bírt kelni az ágyból – végül a rokonai rúgták rá az ajtót –, másikuk pedig a visszaesés okairól, Barnai Judittal való hullámzó kapcsolatáról és testvérének rendőrségi ügyéről beszélt.

Curtis reakciója alább olvasható:

De mutatjuk szövegesen is, főként, mert nem az előbb mutatott poszt a teljes üzenete, kommentben folytatta:

"Láttam a mai "híreket"... Eddig nem szólaltam meg mert úgy éreztem felesleges, úgyis egy oldalú ez az egész dolog... De amikor megint hazugságokat hoznak le rólam azt már nem hagyhatom tovább. 1.Nem estem vissza!!! Amiben én anno benne voltam az köszönőviszonyban sincs azzal ami most történt és amiben éppen vagyok. - 2. Rám nem kellett semmilyen ajtót rúgni a rokonoknak. Ez annyira hiteles mint anno mikor azt írták engem a Tiszából kellett kihúzni Szegeden! Utoljára megkérem a sajtóképviselőit NE ÁLLÍTSANAK VALÓTLAN DOLGOKAT!!!! Ami még nagyon fontos!!! Emberek akik ilyeneket írnak, hogy "erős vagy" meg le fogod tudni tenni" Pont ugyan olyanok mint ezek az újságírók és azok az emberek akik tönkre akarnak tenni éppen! RENDBEN VAGYOK ÉS LESZEK IS. Csak a piócák végre takarodjanak az életemből"

Emellett storyban a következő - immár szóló - koncertjeit is reklámozza, mintegy megerősítésként. Curtis jelenlegi agresszív tagadása már csak Majka búcsúposztja miatt is minimum furcsa, ebben ugyanis, eléggé félre nem érthető módon, a következőket írta szombaton:

"Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos

Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod. Gyógyulj meg!!!"