Curtis úgy kiütötte magát, hogy az ágyból sem bírt felkelni

Curtis
Vágólapra másolva!
Széki Attila ismét eltűnt a barátai és zenésztársai szeme elől. A rapper nem ment el a zenekari találkozóhelyre, ahonnan a csapat turnébusszal indult volna Villányba koncertet adni. Egy rövid várakozás után Majkáék telefonon hívták, majd próbálták a barátait hívni, majd értesítették Curtis rokonait.
Vágólapra másolva!

– Attilát otthonában találták meg, olyan állapotban, ami teljességgel lehetetlenné tette, hogy színpadra lépjen. Ki volt ütve. Úgy rúgták rá az ajtót... – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátor.

A lap úgy tudja, Majka és Curtis a 2018-as balhés szétválásuk után egyességet kötöttek: Majoros nem kérdez rá Attilánál, hogy hogy áll a leszokással addig, amíg Curtis minden zenekari próbán és fellépésen bevethető állapotban megjelenik. Azonban ha akár csak egyszer is megteszi azt, hogy cserben hagyja őket, a kettejük közös útjának vége szakad.

Curtis Forrás: Curtis/Instagram

Majka a közösségi oldalán jelentette be, hogy 2018 után ismét különválnak útjaik a barátjával. Az üzente Curtisnek, hogy ha akarja, mindenben támogatják, de ezerszer megbizonyosodtak már arról, hogy nem tudnak segíteni, ha ő maga nem akarja a változást. Gyógyulj meg! Minden jót kívánunk neked! - üzente Majka.

Majka az Origónak közvetlenül is megszólalt az üggyel kapcsolatban.