Meglepő dolgot árult el hazatéréséről Horváth Éva

Horváth Éva Balin
Vágólapra másolva!
Ma reggel a TV2 reggeli műsorának vendége volt Horváth Éva, aki családjával a napokban tért haza Baliról. Az egykori szépségkirálynő megdöbbentő dolgokat árult el a Mokka stúdiójában.
Vágólapra másolva!

Horváth Éva tisztázta hazatérésük körülményeit és a jövőbeli terveiket is a Mokkának adott interjúban. A modell elárulta, hogy tulajdonképpen csak nyaralni tértek haza férjével és gyerekeikkel, ugyanis Magyarországon most sokkal jobb idő van, mint az Indonéz félszigeten.


Ott most egy picit hidegebb van. Sokat dolgozunk, és picit pihenni jöttünk" – idézi a Bors Horváth Éva szavait.


A volt szépségkirálynő tisztázta, hogy ez csak egy nyaralás és ideiglenesen tartózkodnak itthon, de további életüket is Balin tervezik, ezért mindenképp vissza fognak térni. Elkezdték kialakítani új életüket Indonéziában, nagy terveik vannak a jövőre nézve.

"Elsősorban a még csak 5 éves, de hamarosan iskolás Kristóf miatt megyünk vissza, bár megint új házat kell keresnünk, és ez most nagyon nehéz, hiszen hosszú távra tervezünk továbbra is Balin" – vallotta be Horvát Éva.


Horváth arról is beszámolt, hogy a jógát nemcsak kedvtelésből űzi, nagy álma, hogy jógaoktatói oklevelet szerezzen, ezt pedig ott tervezi véghez vinni. Sőt, tábort is szervezne, ugyanis Balin intenzívebb hatásokat tapasztal a jóga során, mint itthon. Azt is elárulta, hogy a tábort, ahol jelenleg Berki Krisztián özvegye, Mazsi is próbálja feldolgozni férje elvesztését, azt is ő maga szervezte a szigetre.