Szabó Zsófi és Shane Tusup legújabb cirkusza: mi lehet a hazugságok mögött?

Szabó  Zsófi a CKM magazinban
Vágólapra másolva!
Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelmének története váratlanul kezdődött és épp olyan váratlanul is ért véget, szinte forgatókönyvbe illő módon történt esetükben minden. Már ha véget ért. Vagy már ha volt egyáltalán szerelem, vagy bármilyen valódi kapcsolat. A sokak szerint hirtelen jött lánykérés után egyszercsak minden magyarázat nélkül bejelentették, hogy vége mindennek. Azóta sem szólaltak meg személyesen az ügy kapcsán. Összeszedtük az eddigi tényeket, vajon mi állhat a botrányos kapcsolat mögött.
Vágólapra másolva!

2021 őszén még Fluor Tomiból csinált bohócot Szabó Zsófi és az egykori sorozatszereplő jelenlegi alkalmazója, az RTL Klub. Akkoriban a csatornának vagy Szabó Zsófinak épp kapóra jött, hogy az énekes nyilvánosan elkezdte csapni a szelet az épp válófélben lévő műsorvezetőjüknek, ezért gyorsan egy műsorba is ültették őket a nagyobb nézettség kedvéért. A rajongók persze alig várták a bejelentést, hogy végre beérett a kapcsolat, majd mindenki legnagyobb meglepetésére képbe került a celebedző, Shane Tusup, aki a Facebookon kezdte ostromolni a volt sorozatszereplőt.

Szabó Zsófi a CKM magazinban CKM

Az úszóedző és Szabó eleinte bujkáltak, vagy úgy tettek, de végül kiárusították a kapcsolatukat, és egy hazai magazin címlapján jelentették be tavaly decemberben, hogy valóban egy párt alkotnak - persze a legtöbb esetben a hazai celebek, sztárok ezért pénzt kérnek. Egy darabig felkapott párnak számítottak és hakniztak is kapcsolatukkal, ami jót tett a folyton hanyatló nézettséget produkáló RTL Klub számára is.

TV2 Aktív

Ekkor jött a közös luxusutazásuk Monacóba, ahol mesébe illő módon 2022.02.22-én, 22:22 perckor kérte meg Tusup az egykori színésznő kezét, aki karácsonykor még azt mondta, hogy nem szeretne még gyűrűt - mégis kapott és boldogan igent mondott a férfinak, annak ellenére, hogy Tusup még hivatalosan el sem vált.

Ezzel a húzással újból a címlapon szerepelhettek, és a hírveréssel jól járt Szabó Zsófi és munkáltatója is, amely természetesen a pár minden tettéről, minden mozzanatról elsőként tudott beszámolni.

Lapozzon, a cikk folytatódik!