Rá sem ismerni legújabb fotóin a gyönyörű színésznőre

Cinderella Cinema fairy tale Perrault Grimm brothers young woman PRINCESS long blue dress ball gown pretty beautyful SQUARE FORMAT
Cinderella Year : 2015 USA Director : Kenneth Branagh Lily James Movie poster (textless). It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Vágólapra másolva!
A Pam and Tommy sorozatban Pamela Andersont játszó Lily Jamesre már a szerepében sem lehetett ráismerni. Persze a sorozatban a maszkmesterek segítségével változott az egykori szexszimbólummá, viszont tökéletes eredményt értek el a színésznő külsejének megváltoztatásával.
Vágólapra másolva!

Legutóbbi fotóin még annyira sem hasonlít önmagára, mint Pamela Anderson szerepében, ami a szöges ellentétje egykori külsejének. Míg a sorozatban platinaszőke cicababát alakított, most egy hosszú feketehajú és félelmetes sminket és ruhát viselő modellként jelenik meg a Versace legújabb kampányában. Ha így folytatja az átváltozásait, a végén fel sem ismeri arcát a közönség.

És így néz ki, ha épp önmagát játsza: