Újabb részletek derültek ki a tragikus véget ért szeánszról, emberölési kísérlet gyanúja is felmerült

Vágólapra másolva!
Újabb információk derültek ki a siklósi teaszeánsz kapcsán. A tegnap hajnalban előkerült valóságshow-szereplő ügyében felmerülhetett az emberölési kísérlet gyanúja.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban mi is megírtuk, öntudatlan állapotban, törött csontokkal találtak rá az egykori valóságshow-szereplőre a siklósi erdőben. Az internetes pletykák szerint Béres Anettről van szó, bár édesanyja nem erősítette meg az információkat.

"A szeánszon résztvevők a rituálét követően a szabadban, a semmi közepén aludtak. Ekkor, még ruhában tűnt el onnan a nő, egyedül éjszakázott az erdőben. A helyszíntől másnap nagyon messze találták meg, elképzelhetetlen, hogy odáig egyedül jutott volna el annyi idő alatt.

Kimondani is nehéz. Tudomásom szerint felmerült emberölési kísérlet gyanúja" - állítja egy új informátor.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nem erősítette meg, hogy emberölési kísérletről lenne szó, azt írták: az esettel kapcsolatban kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen.

Az informátor megerősítette, hogy a szeánszon résztvevők az Ayahuasca nevű főzetből fogyasztottak, amelyet jellemzően az amazóniai sámánok alkalmaznak lélekutaztatás céljából. Nem hozzáértő kezekben azonban életveszélyes lehet az alkalmazása.

Ez egy spirituális utazás. Az emberek azért mennek el egy ilyen szeánszra, mert megoldandó problémáik vannak, és válaszokat csak mélyen önmagukban kaphatnak. Nem a szórakozás a célja – fogalmazott a Velvet forrása.