A színész bizarr szextanácsot kapott

"You" Series Premiere Celebration GettyImageRank3 new york
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 06: Penn Badgley attends the "You" Series Premiere Celebration hosted by Lifetime on September 6, 2018 in New York City. Mike Pont/Getty Images for A+E/AFP
Vágólapra másolva!
Olyan dologra kérték a sztárt, melytől erősen zavarba jött
Vágólapra másolva!

Penn Badgley, a You ( Te) című sorozat, pszichopata gyilkosa, elég bizarr helyzetekbe keveredik a sorozat forgatókönyve szerint, de a rendező olyat kért tőle amitől még ő is meglepődött-írja az Entertainment.

Penn Badgley Forrás: AFP/2018 Getty Images/Mike Pont


Joe karaktere előszeretettel maszturbál minden évadban legalább egyszer, és van amikor ezt ráadásul az utcán teszi. A rendező pedig azt kérte Badgley-től, hogy legyen egy kicsit romantikusabb és inkább csukott szemmel legyen a tevékenység közben, mert túl bizarrnak hat, ha nyitott szemmel csinálja. Mire a színész kiakadt és felvázolta a véleményét, miszerint „ Egy pszichopata gyilkosról van szó aki aki az utcán maszturbál és egyáltalán nem attól hat bizarrnak vagy furcsának ez a jelenet, hogy közben nyitva van a szeme". Végül a készítőknek sikerült meggyőzni Badgley-t, hogy csukott szemmel imitálja az önkielégítést, Joe pedig így is bizarr karakter maradt.