VV Anett és Aleska megszólalt: drámai részletek, elmondták, mi történt a drogszeánszon

VV Robin helyén már más feszít VV Anett oldalán
Vágólapra másolva!
Sáfrány Emese elmondja a teljes igazságot a siklósi szeánszon történtekről. Ő és barátnője, Anett úgy érezte, szeretnék ha az emberek megtudnák az igazságot, csak így tudják tisztázni magukat, és szeretnék, ha mások tanulnának.
Vágólapra másolva!

Emese azért döntött úgy, hogy kiáll a nyilvánosság elé, mert szeretné tisztázni a sok félreértést, ami a siklósi spirituális szertatáson történtekkel kapcsolatban szárnyra kaptak.

Sokan azzal vádolják, hogy ő hagyta magára Anettet, pedig egyáltalán nem ez az igazság. Most teljes részletességgel mesélte el, mi történt azon a bizonyos éjszakán és az azt követő közel 24 órában, illetve azt is elárulta, miért döntöttek barátnőjével úgy, hogy részt vesznek a szeánszon.

– kezdte a Borsnak.

„Nekem nem volt hallucinációm"

Emese és Anett olyan ismerősükkel is egyeztettek, aki ugyanazon a helyen volt egy szeánszon, és ő élete egyik legjobb élményeként beszélt részvételéről. Együtt olvastak mindennek utána, begyűjtöttek információkat, és közösen indultak el.

– mesélte a részleteket arról a bizonyos éjszakáról.

Több óra alvás után, mikor már felkelt a nap is, Anett ébresztette Emesét, és azt kérte, hogy hagyják el a helyszínt, szeretne hazamenni.

– emlékezett vissza.

VV Anett Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Nem egy drogos bulin vettünk részt"

Emese ekkor már értesítette mindkettőjük hozzátartozóit, tájékoztatta őket a történtekről, akik Budapestről azonnal a helyszínre siettek. Mivel már Anett eltűnése óta hosszabb idő telt el, úgy döntöttek, értesítik a hatóságokat.

A rendőrséget mindenről tájékoztattam. Ezt követően kezdték el nagy erőkkel, kutyák és drón segítségével keresni őt. Mindent elkövettek, hogy a nyomára bukkanjanak.

– fűzte hozzá.

Emesének egy örökkévalóságnak tűnt ez a közel 24 óra. Anett eltűnését követően másnap hajnali öt óráig tartózkodott a helyszínen, de lelkileg annyira megtört, visszajött Budapestre.

– mondta

„A sokkon már túl vagyok"

Emesét sokan azzal vádolják, ő a felelőse az Anett-tel történtekért. Ezt azonban határozottan cáfolja, hiszen egyikük sem számíthatott arra, hogy csaknem tragédiába torkollott a szertartás.

"Keresi az ember, mit kellett volna másképp csinálni. Nyilván, ha tudtuk volna, mi lesz a vége, akkor neki sem vágunk ennek az egésznek.

De csak az vezérelt minket, hogy majd ott megleljük a válaszokat a problémáinkra. Most csak az a fontos, hogy Anett előkerült. Minden megfordult a fejemben, mi történhetett vele. Azóta sem tudni pontosan, mi történhetett, de bízom benne, hogy ez is hamarosan kiderül. Mindamellett, hogy szembesülnöm kellett az állapotával, megnyugodtam, hogy életben van. A sokkon már túl vagyok, de nagyon megérint, hogy tudom, milyen állapotban van most is.

– mondta megtörten Emese.

Sáfrány Emese Forrás: Sáfrány Emese/Instagram

„Egyetlen dolog vár ránk, egy óriási ölelés"

Szerencsére a történtek nem tették tönkre a több éves barátságukat. Sőt, talán ezáltal még közelebb kerültek egymáshoz, mint valaha.

– zárta a beszélgetést Emese.