A tévéből tudták meg a lány szülei, hogy ő szexelt a magyar énekessel a mobilvécé mögött

Azahriah
Vágólapra másolva!
Kamerák elé állt az a 19 éves lány, akivel a népszerű magyar énekes, Azahriah szexelt a szolnoki palacsintafesztiválon egy ToiToi vécé mögött.
Vágólapra másolva!

Egy hónappal később tudták meg a szülők, hogy lányuk volt az, akivel a népszerű magyar zenész a ToiToi vécé mellett szexelt a szolnoki palacsintafesztiválon. Hatalmas botrány lett belőle, miután kikerült az internetre egy videó, amin Azahriah a koncertje után közösült egy lánnyal. Az illető kiléte hosszú ideig rejtély volt, most azonban a Levente klubja című műsor vendége volt.

Laura elmondta, a történtek után több barátjában is csalódott.


– mesélte a lány, akinek az igaz barátai viszont megmaradtak.

Laura egyébként a műsor alatt többször elmondta, csak utólag tudta meg, hogy Azahriah-nak barátnője van. A lány nemcsak a barátaiban csalódott, miután édesanyja megtudta, hogy az ő lánya szerepel a videón, ellene fordult.

"Anyukám benne van az internetes témában, apát ez annyira nem érdekli. Pörgeti a Facebookot, de tinisztárokkal nem foglalkozik. A nővérem volt, aki tudta, ő látta a híreket. Volt annyira kedves, hogy nem mondta el a szüleimnek, de végül nem én mondtam el, hanem a tévéből tudták meg" – mesélte a lány.

Hozzátette, édesapja mellette állt az első perctől kezdve, nem ítélte el ezért.

Anya és lánya napokkal ezelőtt találkoztak újra, és kibékültek – bár a történtekről nem beszéltek.