Megszólalt Győzike súlyos betegségéről Gáspár Bea

Gáspár Győző, Gáspár Bea
Vágólapra másolva!
Mint megírtuk, Gáspár Győző, vagyis Győzike hamarosan bevonul a zárt osztályra, hogy megküzdjön a gyógyszerfüggőségével és a depressziójával. Felesége most elárulta, hogy mi váltotta ki nála a bajokat.
Vágólapra másolva!

Bea asszony is elmondta, mit gondol férje állapotáról, és arról is beszélt, hogy szerinte honnan is eredhetnek Győzike mentális zavarai.

"Nagyon nehéz vele, mármint a betegségével együtt élni. Most is tök jó szimbiózisban élünk, csak most már idegfeszítően gyakori, hogy mindent ezerszer mond el. Az ő betegségének a konkrét neve borderline szindróma és ez tényleg a családot viseli meg nagyon.

– kezdte Gáspár Bea a Palik világa by Manna című internetes műsorban. Palik László ezen a ponton rákérdezett, hogy szerinte hová vezethető vissza Győző alapproblémája.

tv2

"Ez az egész nem csak a szerepléséhez vezethető vissza. Inkább gyerekkori problémákra... Az anyukája szerintem jobban szerette a testvérét, a Zsoltit. Zsolti volt a kisebb fiú.

Amíg nem indult el a műsor, hiába volt a Romantic, Győző nagyon sokáig csak hatezer forintot kapott egy-egy fellépésért. Ami után elindult a mostani felállás és jött Völgyi Zsuzsi, akkor emelkedett a gázsija, de az sem volt elég arra, hogy egy négytagú család megéljen belőle. Volt egyhavi apanázsunk apósoméktól egy x összeg, amiből tellett az életre, de ha mondjuk kitaláltam volna, hogy kell egy új evőeszközkészlet, az már nem jött össze. Amikor pedig adódott a lehetőség, hogy némi saját pénzünk legyen, anyósom azért nem örült, mert már nem úgy táncoltunk, ahogyan ő fütyült. Ez be is jött, hiszen Győző attól kezdve ment a saját feje után" – fejtette ki Gáspár Bea.