Újabb részletek Marics Peti állapotáról

Marics Peti
Valmar
Maneskin
Sztárban Sztár
Marics Peti a Sztárban sztár színpadán
Vágólapra másolva!
Az Sztárban sztár idei évadának egyik döntősének, Marics Petinek nemrég nehéz döntést kellett meghoznia egészségi állapota miatt, ugyanis túlterhelte magát, így egy időre visszavonulót fújtak a ValMar formációval.
Vágólapra másolva!

Nagyjából egy hónappal ezelőtt jelentette be Marics Peti és Valkusz Milán, hogy július közepéig minden fellépésüket elhalasztják egészségügyi okokra hivatkozva. Marics nehezebben épült fel, mint társa, ő a mai napig antibiotikumos kezelés alatt áll, ugyanis hangszál csomók jelentek meg nála, mely a hangszálak túlterheltsége miatt lépett fel az énekesnél.

"Antibiotikumot írt fel az orvosom, már csak néhány szem gyógyszer van hátra, és véget ér a kúra. Természetesen a jövőben is kell majd ellenőrzésre járnom, de sokat javult az állapotom" – mesélte a Borsnak Marics Peti.

A Sztárban sztár versenyzője a napokban újra színpadra állt, azonban még nem érzi magát teljesnek és nehézséget jelent számára, hogy vissza kell fognia magát a koncerteken.

a színpadon, de én azért éreztem, hogy nem vagyok száz százalékos. Rendkívül nehéz visszafogni magamat, amikor a nézőtéren előttem áll a közönségünk és velünk együtt üvöltik a dalainkat. Ettől függetlenül igyekszem nem elfelejteni az orvos utasítását: a korábbihoz képest kíméletesebben kell használnom a hangomat" – nyilatkozta az énekes.