Durva vádakkal illette férje az ismert színésznőt

Path2Parenthood - Illuminations LA 2016 GettyImageRank2 People Full Length USA California Beverly Hills - California Two People Photography Four Seasons Hotel Alice Evans Ioan Gruffudd Arts Culture and Entertainment Celebrities PersonalityComplete FeedRou
BEVERLY HILLS, CA - APRIL 15: Actors Ioan Gruffudd and Alice Evans arrive at Path2Parenthood - Illuminations LA 2016 at The Four Seasons Hotel on April 15, 2016 in Beverly Hills, California. Rich Polk/Getty Images for Path2Parenthood /AFP (Photo by Rich Polk / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A színészeknél ha egy szerelem kibontakozóban van, az eleinte nagy lángon ég, de ha épp válásra kerül a sor, az sem visszafogottabb. A napokban zajlik Alice Evans színésznő és exférje, A Fantasztikus négyes sztárja, Ioan Gruffard válása, mely egyre inkább sárdobálásba csap át.
Vágólapra másolva!

Áll a bál Alice Eavns színésznő és volt férje, Ioan Gruffard válása körül. A férfi ugyanis azzal vádolja volt feleségét, hogy képtelen ellátni anyai feladatait és borzalmas természete van - írja a Mirror. Gruffard állítása szerint volt, hogy Evans délelőtt 11-től a konyha padlóján fetrengett és úgy ivott alkoholt. A színésznő persze tagadja a vádakat, és állítása szerint ő nagyon jó anya, és sosem fetrengett a földön részegen.

Forrás: Getty Images via AFP

A férfi további vádakkal is illette Evanst, például azzal, hogy a nő kiabált vele a gyerekek előtt, és fizikailag is bántalmazta őt, rángatta és megtépte. Gruffard a következőket mondta kudarcba fulladt házasságáról:

Alice délelőtt 11 óra körül alkoholt kezdett inni. Egész nap folyamatosan azt kiabálta nekem, hogy egy puhap.cs vagyok, és hogya filmiparban mindenki utál engem. A gyerekek jelenlétében Alice azt is üvöltözte, hogy a családom is csalódást okozott neki és az anyám soha nem állt mellette. Alice a fejemet és a nyakamat is megütötte. Később, még aznap este Alice-t a konyha padlóján találtam, ahogy ott aludt. Ez az incidens volt az utolsó csepp a pohárban, amely rádöbbentett, hogy a házasságunk nem menthető" - mondta az elkeseredett férfi.