Béres Alexandrát vádolták meg a Schobert-családot évek óta lejárató oldal üzemeltetésével

Schobert Norbert, Rubint Réka
Vágólapra másolva!
Egy férfi azt állítja, hogy saját nyomozásba kezdett, melynek eredménye az, hogy a Schobert Norbertet és családját gyalázó Facebook-oldal mögött nem más áll, mint legnagyobb konkurense, Béres Alexandra. A férfi minden bizonyítékot közjegyző előtt hitelesített, hogy ne tudják megsemmisíteni az évek óta működő és becsületsértő oldalt.
Vágólapra másolva!

Már évek óta működik egy Facebook-oldal, melynek látszólagos célja, hogy Schoberték termékeiről osszanak meg véleményeket. A fitneszguru és felesége korábban már reagált az ott látható információkra, miszerint kukacokat találtak az általuk forgalmazott ételekben. A házaspár szerint valaki szándékosan akarja őket lejáratni és a megvásárolt termékeket rossz színben feltüntetni, bár eddig még nem tettek érdemi lépést az ügyben.

A Blikk egyik olvasója azonban szabadidejét és energiáját áldozva utánajárt a dolgoknak, mert túl sok Béres Alexandrához vezető szálat talált az oldalon.

és egyre inkább megijesztett a felfedezés, hogy itt bizony egy konkurenciaharc eszközére bukkantam. Gyanús volt, hogy az oldal 12 adminjából néhányan rendszeresen osztják meg a saját oldalukon Béres Alexandra sikereit és reklámozzák az edzésmódszerét. Persze ,ez önmagában még nem is lenne olyan furcsa, ízlések és pofonok, nekik lehet, hogy Alexandra módszerei jobban tetszenek. Az azonban már furcsa volt, hogy az adminok egy része kamuprofil.... Ráírtam a valódi profillal rendelkező adminokra, hogy a mémoldalammal, a Trollfésszel szeretnék egy együttműködést A nagy Norbiréka biznisz oldallal. Kaptam is rá választ, hogy nyitottak rá, reklámoznák az oldalam azzal, hogy megosztják a mémjeimet. Százezer forintot kértek tőlem mindezért, én pedig kértem az adatokat az utaláshoz" – kezdte a lapnak Király Dávid.

Béres Alexandra és Barna Krisztián Forrás: Facebook/Béres Alexandra - Súlykontroll

A magánnyomozást folytató férfi akkor döbbent meg igazán, amikor az utaláshoz szükséges adatokat továbbították neki és a számlatulajdonos nem más volt, mint Barna Krisztián. Ezen a ponton úgy gondolta, hogy különös egybeesés is lehet az, hogy

a számlatulajdonos neve megegyezik Béres Alexandra férjének nevével,

majd ellenőrizte a megadott telefonszámot is, mely egyértelműen, évek óta Béreshez tartozik.

„Leellenőriztem, a Viber nevű alkalmazás is felismerte a számát, valóban ez az ő telefonszáma évek óta. Szerintem arról nem lehet szó, hogy valaki, mondjuk kiszúrásból, ezt a számot adja meg a PayPal-számlához, mert a rendszer úgy működik, hogy a megadott telefonszámra érkezik egy szöveges üzenetben a visszaigazoló kód, ami nélkül nem lehet számlát nyitni – magyarázta a férfi, aki a ezek után azonnal értesítette Schobertéket is.

Schobert a lapnak annyit reagált, hogy nem tudja valóban Béres Alexandra áll-e az oldal mögött, de a férfi bizonyítékainak ismeretében

megtették a szükséges jogi lépéseket.

Bérest is megkeresték az esettel kapcsolatban, aki tagadta felelősségét és azt, hogy kapcsolatban állna bármilyen lejárató Facebook-oldallal.

Schobert Norbert és Rubint Réka Forrás: TV2