Ez a jó szex titka a 84 éves Jane Fonda szerint

Los Angeles Special FYC Event For Netflix's "Grace And Frankie" - Arrivals GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities Horizontal
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - APRIL 23: Jane Fonda attends the Los Angeles Special FYC Event For Netflix's "Grace And Frankie" at NeueHouse Los Angeles on April 23, 2022 in Hollywood, California. Jon Kopaloff/Getty Images,/AFP (Photo by Jon Kopaloff / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Jane Fonda egykori szexszimbólum még 84 évesen is valósággal ragyog, ráadásul szexuális életéről is vallott, igen intim titkokat osztott meg nemrég. 
Vágólapra másolva!

Jane Fonda többek között a Barbarella és a Mezítláb a parkban című filmekkel vált szexszimbólummá, a színészet mellett pedig az aerobikban is letette névjegyét, alakját emberek milliói irigyelték. Fonda ma is aktív, sorozata, a Grace és Frankie például csak idén ért véget hét évad után.

Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Jon Kopaloff

A színésznő a Page Sixnek most arról vallott, hogy a nőknek mennyivel bátrabban ki kéne mondaniuk azt, hogy mire vágynak az ágyban. Mikor a színésznőt arról kérdezték, milyen a szexuális élete, egyszerűen csak ennyit mondott: "Privát". Majd hozzátette, hogy szóló. Viszont nagyon is határozott véleménye van arra vonatkozólag, hogy a nők merjenek bátrabban kiállni szexuális vágyaikért.

"A nők, azt hiszem, általában azért lesznek jobbak idővel az ágyban, mert lassan elvesztik a félelmüket arra vonatkozóan, hogy kimondják, amire szükségük van. Túlságosan félünk kimondani efféléket: Várj egy percet, várj, várj, várj, ne, ne, ne. Lassíts, és egy kicsit balra. Ezt valamiért nem akarjuk megtenni. De amikor idősebbek leszünk, ez változik, és efféléket gondolunk már helyette: Nem, én már tudom, mit akarok. Adjátok meg, amit akarok" – mondta Fonda.

Jane Fonda, bár háromszor volt férjnél, jelenleg egyedül van, és bevallása szerint nem is tervez már szerelmi kapcsolatba bonyolódni senkivel. "Nem akarok újra szexuális kapcsolatban lenni. Nincs meg bennem ez a vágy" – mondta a színésznő.

Jane Fonda fiatalkorában Forrás: IMDb