Dühösen tagadja függőségét Curtis

Curtis
Vágólapra másolva!
Két héttel ezelőtt robbant a hír, hogy Curtis és Majka külön utakon folytatják. A rapper először beismerte, hogy visszaesett és meg kell küzdjön a függőségével, amit azóta korrigált és vehemensen tagadja, hogy a történtekhez ennek bármi köze lenne.
Vágólapra másolva!

A botrány után már tett közzé hasonlóan dühös posztot hivatalos közösségi oldalain, melyben szidta azokat, akik a drogfüggőségéről beszélnek, mert szerinte ez egyáltalán nem igaz és más jellegű gondjai vannak jelenleg.

Valóban nem erősítette meg a híreszteléseket egyik közeli barátja és hozzátartozója sem, Majka is hallgat a különválás okairól, bár a nyilatkozatokból elég világosan látszik, hogy mi vezethetett ideáig.

Curtis nemrég újabb dühös bejegyzésben szidalmazta az újságírókat és azokat, akik azt állítják, hogy visszaesése miatt ért véget karrierje, de megnyugtatja rajongóit, hogy erről szó sincs, sőt mi több, most kezdődik el igazán.

A bejegyzésben végül köszönetet mondott egyik rajongójának, aki magára tetováltatta a rapper művésznevét és ezzel is megnyugtatta követőit, hogy amíg ők kíváncsiak rá, nem hagyja őket cserben.