Kulcsár Edina új barátja szerint Azahriah eljátssza, hogy mekkora szakértő, holott egy hugyos

Azahriah, G.w.M
Vágólapra másolva!
Azahriah egy videóban véleményezte Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatát, amire a rapper ingerülten reagált.
Vágólapra másolva!

G.w.M korábban összetűzésbe keveredett a fiatal előadóval, ugyanis szerinte túlment egy határon, amikor arról beszélt egy videójában, hogy Kulcsár Edinával milyen körülmények között jöttek össze. "Tudtam, hogy az élet során ez valahol fel fog bennem jönni... Felhívtam, és elmagyaráztam neki: Azahriah, kedves vagy a számomra, elismerem azt amit csinálsz, tök ügyes vagy, és voltak gondolataim, hogy csinálhatnánk kooperációt is. Én szeretnék veled úgy leülni egy asztalhoz, hogy nincs bennem semmi, de vedd le azt a szar videót!" - magyarázta a régebbi sérelmeivel kapcsolatban a rapper.

Forrás: Instagram

Azt mondta, hogy nem fenyegető hangnemben beszélt a fiúhoz, viszont nem hagyhatta szó nélkül, hogy a kedvese nevét bemocskolja. Azahriah válaszként annyit üzent, hogy átgondolja a történteket, végül visszahívta Márkot és közölte, hogy mégsem tudja levenni a felvételt a Youtube-csatornájáról.

És ő beül a kis kompjútere mögé, és eljátssza ott, hogy mekkora szakértő, holott egy húgyos..." - fakadt ki Ábrahám Róbert Talk44 című műsorában.