Százmilliós perre készülnek Schobert Norbiék

Rubint Réka
Vágólapra másolva!
Egy Facebook-oldal Schobert Norbit és családját gyalázza évek óta. Schobert most egyértelműen kijelentette: ha kiderül, ki áll mögötte, perre viszi az ügyet.
Vágólapra másolva!

"Folyik a rendőrségi nyomozás, a NAV-eljárás, minden eszközt be fogok vetni, hogy kiderüljön, ki áll a csoport mögött. Utána pedig, ahogy korábban is mondtam már, büntető- és polgári peres eljárásra is számíthatnak, százmilliókat fognak nekem fizetni" - jelentette ki Schobert Norbert.

Forrás: Rubint Réka/Instagram

Az edző kiemeli, hogy a rágalmazás és hitelrontás mellett komoly üzleti károkat is okoz neki és a családjának az oldal. "Van olyan vendégem, aki azért nem jön el az Alakreform-táborokba, mert ennek a csoportnak a tagjai aztán ellopják a képeinket, majd gúnyt űznek azokból, akik ott vannak.

Ez nem játék" - idézi Rubint Rékát az ATV.

A legjobban az bosszantja a házaspárt, hogy gyermekeiket sem kímélik a gyalázók. "Zalán fejére egy malacfejet rajzoltak, így tették nevetségessé, de az is felháborító, hogy nemrég kiírták, Lara nagykorú lett, most már őt is lehet irtani. Ő például együttműködési szerződéseket veszített el amiatt, hogy ezek a beteg emberek az adott céget kezdték el támadni miatta" - tette hozzá.