Az 53 éves Jennifer Lopez elárulta az örök fiatalság titkát

Jennifer Lopez
Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez frissen ment hozzá Ben Affleckhez, és nemrég ünnepelte az 53. születésnapját is, de simán letagadhatna 20 évet korából. Bőrének fiatalsága tényleg ámulatba ejtő, de ez nem csak a géneken múlik. Elárulta, mi a titka. 
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez szépségéről vallott. Az énekesnő és színésznő húszéveseket megszégyenítő módon fiatalos és szexi még 53 évesen is, az egész világ tudni szeretné, mi a titka. Lopez most erről mesélt, írja a Daily Star.

Ahhoz, hogy a bőre ilyen ránctalan és fiatalos legyen, természetesen használ krémeket a sztár, de bevallása szerint a következőkre mind szükség van: 30 faktoros napvédő krém, arcszérum, egészséges életmód, táplálékkiegészítők, sok víz. Bevallása szerint a legnagyobb titka, amivel akár 10 évet is fiatalodhat egy éjszaka alatt, az nem más, mint az alvás.

"Ha minden éjjel legalább 7-9 órát alszunk, az megváltoztathatja az életünket. Néha felébredek, és azt mondom: Hűha! 10 évet vesztettem a koromból!

Ez az a hatás, amit egy jó éjszakai alvás tehet veled, és ez idővel csak fokozódik. A világjárvány jóban-rosszban mindannyiunkat lelassított, engem pedig határozottan lelassított, és ráébresztett arra, hogy csak saját magunkat irányíthatjuk. Szóval aludjatok eleget!"

– üzente J.Lo. Még azt is hozzátette, hogy ő becsempészte az olívaolajat is a szépségtükkjei közé, így érdemes lehet azt is bevetni némi arckrémmel összekeverve.