Ezért haragudott meg Meghan Markle Victoria Beckhamre

David Beckham Victoria Beckham
Vágólapra másolva!
Victoria Beckham csúnyán összeveszett Harry herceggel és annak feleségével, Meghan Markle-lel. Az ügy miatt még David Beckham is magyarázkodik. 
Vágólapra másolva!

Victoria Beckham manapság visszafogott, valódi angol stílusáról híres. Az egykori Spice Girl azonban magára haragította Meghan Markle-t és férjét, mert állításuk szerint, Victoria Beckham túlságosan is szeret pletykálkodni, különösen róluk-írja a Daily Star. Meghan Markle azzal vádolja az énekesnőt, hogy szándékosan rosszindulatú pletykákat terjeszt róla és férjéről a médiában.

David Beckham és Victoria Beckham Forrás: WireImage/2012 WireImage/John Shearer

Markle azt mondja, hogy Victoria Beckham titokban hamis pletykákat terjeszt róluk a médiában, amitől csak még inkább rosszabb színben tüntetik fel őket az újságok. Victoria Beckham szerint ebből semmi nem igaz, de Harry herceg már a férjét, David Beckhamet is felhívta, hogy tisztázzák a kínos félreértést. Tom Bower író szerint, Harry herceg és Meghan Markle médiafüggők, akik megszállottan szeretnek minden tartalmat magukról olvasni. A két páros között azóta sincs teljesen felhőtlen viszony.