Újabb részleteket árult el válásáról Csősz Boglárka

TV2 Totem Csősz Boglárka
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, hivatalosan is elvált Csősz Boglárka és török származású férje, Burak Talu. Azt mondja, nagyon nehéz döntést kellett meghozniuk, hiszen tizenöt év együttélés után hagyták el egymást, de egyikük sem tudott engedni a saját elképzeléseiből.
Vágólapra másolva!

Csősz Boglárka négy hónappal ezelőtt költözött el volt férjétől, mert úgy érezte, hogy már nem azonosak az elképzeléseik az életről és más célok felé haladnak.

„A házasság elején a férjem kérésére megpróbáltam rávenni magam arra, hogy élvezzem az életet és ne dolgozzak és utazzak annyit. Szerettem magamnak megteremteni nagyon sok mindent egyedül" – idézi a Bors a szavait.

Csősznek fontos a saját karrierje és álmai, ebben az üzletember is támogatta őt. Mivel baráti viszonyban tudtak elválni, így gyorsan zajlott a válóper és Csősz is nagyon boldog, hogy a család ugyanúgy mellette áll és bármikor szívesen látják a továbbiakban is.

nagyon friss a dolog még. Barátilag megegyeztünk és nagyon jó a kapcsolatom a családjával, barátokkal. Most jöttem vissza Törökországból, már úgy, mint szingli nő, de találkoztam a családdal, a barátokkal, mindenki ott van mellettem ugyanúgy, mint azelőtt. Jó érzés, hogy majdnem 15 év után, ugyanúgy viselkednek velem, ahogy azelőtt. Továbbra is családtag vagyok és megerősítettek abban, hogy bármikor mehetek és akár velük is lakhatok" – mesélte.

Csősz arról is beszélt, hogy megpróbált korábban egyszerű feleségként élni, de ambíciózus és önálló lényét ez nagyon megviselte.

„Tudják, hogy milyen ambiciózus vagyok, tudom, mit akarok elérni. Nem lehet manipulálni, nem lehet meggyőzni dolgokról. Mindketten másik irányt akartunk választani, ki akartunk tartani a karrierünk mellett. Nem tudtunk már olyan áldozatokat hozni, két különböző országban éltünk, nem volt már idő egymásra. Megtudtuk beszélni, én se szerettem volna leadni az igényeimet. Szeretném megvalósítani az álmaimat és nem tudok olyan feleség lenni, aki otthon ül.

Az elején megpróbáltam, volt 3 hónap, amikor passzív feleség voltam, de a végén már majdnem felvágtam az ereimet.

Nem tudtam értékelni önmagamat, nem lehet feldolgozni, hogy valakinek a valakije vagy" – magyarázta Csősz Boglárka.

Csősz Boglárka Forrás: Polyak Attila/Origo