Kiállt a botrányba keveredett Schobert család mellett Dér Heni

Dér Heni
Vágólapra másolva!
Egyre nagyobbra dagad az a botrány, miszerint egy, a Schobert családot rossz színben feltüntető, évek óta működő weboldal mögött Béres Alexandra és férje van. Most Dér Heni is elmondta erről a véleményét. 
Vágólapra másolva!

Dér Heni énekesnő nyilvánosan kiállt Schobert Norbiék mellett a Norbi-botrányban. Nemrég megosztott egy képet a követőivel arról a napról, amikor az esküvőjük volt férjével, Bakos Gergellyel, és jól látható, hogy a meghívott vendégek közt ott volt Schobert Norbi és Rubint Réka is. Tehát elmondható, hogy barátságban van a két páros egymással.

Dér Heni ezt írta a kép mellé:

"A Norbi-botrány margójára. Megdöbbenve olvastam a Norbi és Réka családját ért verbális támadásról a sajtóban. Önmagában az is gyomorforgató, hogy egyesek mások gyerekeiből, családtagjaiból képesek napról napra, hétről hétre, évről évre gúnyt űzni. Az pedig, hogy mindezt - legtöbbször - név és arc nélkül, kamu profilok, álprofilok mögé bújva, hordába szerveződve követik el, ráadásul 8 éve büntetlenül, minden határon túlmegy. Magától értetődik, hogy kiállok, és szolidaritást vállalok Norbiék mellett, ugyanakkor ez az ügy mégsem róluk szól. Pontosabban, nem csak róluk. Most ők voltak az áldozatok, holnap én, holnapután te! Ennek a gyakorlatnak most kell véget vetni!

Hiszek a szólásszabadság és a szabad véleménynyilvánítás intézményében, mint alapvető emberi jog. De épp ugyanennyire hiszek az emberi méltóság intézményében is, mint alapjog.

Az anonim zaklatás, a verbális bántalmazás pedig régóta ott lapul az említett fent említett jogok fészkében, és épp ideje feltörni a záptojást! Megkérek mindenkit, hogy csatlakozzon ezen felhíváshoz, és vessünk véget az arctalan és nemtelen támadások gyakorlatának! "

Az ügy kapcsán azonban megoszlanak a vélemények, a kommentek legalábbis erről árulkodnak. Sokak szerint Schobert Norbi képmutató, és jogosak az őt ért támadások, hiszen ő is gyakan kritizál másokat. Vannak, akik Dér Heni ellen fordultak, mert kiállt a Schobert család mellett, és vannak, akik azt gondolják, hogy az egész botránnyal maguk Schoberték akarják másra terelni a figyelmet lányuk, Schobert Lara érettségin való bukásáról. A botrány másik érintettje, a vádlott fél, Béres Alexandra fitneszguru továbbra is minden vádat tagad.