Austin Butler sírva ment haza a forgatásról a rendező miatt

Austin Butler, színész, Elvis
Vágólapra másolva!
A fiatal színész, az Elvis forgatásán kóstolhatott bele a neves rendező Buz Luhrmann munkamoráljába, ami miatt Butler sokszor sírva ment haza. 
Vágólapra másolva!

Baz Luhramnn rendező, akinek olyan filmek kötődnek a nevéhez, mint a Rómeó + Júlia, a Moulin Rouge, A nagy Gatsby és most az Elvis, alaposan megizzasztotta Butlert-írja a Daily Mail. Azt akarta, hogy teljességgel élje át a szerepet és érezze azokat az érzéseket, amiket az adott jelenetben Elvis Presley érezhetett. Így hát keményen bánt az Elvist megformáló Austin Butlerrel. Az éppen Budapesten forgató színész így emlékszik vissza azokra a napokra:

"Behívta az összes vezetőt és mindenkit az RCA-tól (a nashville-i lemezstúdiótól), akik az irodában voltak, behozta őket a stúdióba, és azt mondta: "Azt akarom, hogy mindannyian Austinnal szemben üljetek...", és azt mondta nekik, hogy hecceljenek engem, gúnyolódjanak és nevessenek rajtam.
Amikor felvettük azt a pillanatot, amikor Elvis először lép a színpadra, és a közönség hecceli, tudtam, milyen érzés. Sírva mentem haza aznap este. Tényleg."

Austin Butler, mint Elvis Forrás: Collection ChristopheL via AFP/Warner Bros. - Bazmark Films - Roadshow Entertainment - The Jackal Group - Whalerock Industries/Warner Bros. - Bazmark Films - R

Luhrmann trükkje azonban bevált, az Elvis című film kasszasiker lett, Butler nevével kapcsolatban pedig Oscarról suttognak. Leonardo DiCaprio jól tudta, hogy a közös munka során mi vár majd Butlerre, mert korábban ő már kétszer is dolgozott az ausztrál rendezővel. Így azt a tanácsot adta Butlernek, hogy lépje át a saját határait, mert Luhrmann meg fogja kínozni a forgatáson.