Tovább provokálja a rajongókat a lány, akivel a mobilvécé mögött szexelt a magyar énekes

Kikezdték az interneten Azahriah megcsalt barátnőjét, Lunát: válaszolt a kritikákra
Vágólapra másolva!
A botrány továbbra sem csitul a kiszivárogtatott szexvideó óta.
Vágólapra másolva!

Hiába telt el már több mint két hónap, az Azahriah körül kialakult botrány tovább gyűrűzik. Erről leginkább a történet másik főszereplője, Budai Laura tehet, miután a lány nemrég kijelentette közösségi oldalán: ha nem provokálná ki a figyelmet, sokkal unalmasabb életet élne körülötte mindenki.

Mint ismert, az énekes májusban csalta meg szintén ismert barátnőjét egy rajongójával, akivel a szolnoki palacsintafesztiválon egy mobilvécé mögött közösült fellépés után. A történtekről rejtett kamerás felvétel készült, ami aztán kiszivárgott az internetre.

Forrás: https://www.instagram.com/azahriah_official/

A fiatal lány most egy, az Instagram-oldalán szervezett kérdezz-felelek keretein belül követői számos kérdéseire válaszolt – ennek során derült ki például az is, hogy szándékosan provokálja a nyilvánosságot. Laurát egyik követője arról kérdezte, vajon a botrány után is tetszik-e neki Azahriah.

– zárta rövidre válaszát a lány, aki még az elején hozzátette: több kérdésre nem hajlandó reagálni Azahriah-val kapcsolatban.

Laurára korábban többen kiakadtak, miután a lány egy Azahriah-koncertről tett közzé fotókat. A közösségi oldalán többen megjegyezték, hogy nem szép dolog ezek után elmenni a koncertre, sőt még hirdetni is, hogy ott van. Laurához ezzel kapcsolatban is érkezett kérdés, ami arról érdeklődött, vajon szeretne-e menni a közelgő Azahriah x Desh koncertre. "Augusztus 25-én tali a Budapest Parkban!" – válaszolt lényegre törően a lány a Bors szerint.