Bangó Margit évek óta nem beszél Tinával és Emilióval

Tina és Emilio
Vágólapra másolva!
Régóta sejteni lehet, hogy valami nincs rendben a családban.
Vágólapra másolva!

Bangó Margit és a lánya, Marika hosszú-hosszú éveken át nem beszéltek egymással, az énekesnő minden anyai szeretetét unokájára, Tinára fordította. 2020 novemberében aztán kibékültek, és úgy tűnt, helyreállt a családi béke. Tavaly októberben ellenben feltűnt, hogy Bangó Margit közelgő nagykoncertjéről hiányozni fog unokája és annak férje, Emilio, akik korábban még szerepeltek a hirdetményeken, majd hirtelen nyom nélkül eltűntek a plakátokról. Akkor arról pletykáltak a családhoz közelállók, hogy tiszteletlenség áll a háttérben, de az érintettek nem, vagy csak szűkszavúan nyilatkoztak.

Instagram, Emilio

Tina és Emilio most nem csak hogy elismerték, hogy haragban vannak Bangó Margittal, de azt is elmondták, mi áll a kenyértörésig vezető vita hátterében.

Mindig vannak próbák, nehézségek az ember életében és most mi is ilyen próbával állunk szembe. Nagyon sok nehézség történt és nagyon sok olyan ember jött be a képbe, aki sokáig nem volt benne és felkavartak bizonyos állóvizeket" – kezdte Tina.

"Egy család vagyunk, de mindenki tüzes habitusú, a mama is és mi is. Ha lecsitulnak majd a dolgok, akkor mindenki nyitott lesz ara, hogy leüljünk és beszéljünk" - mondta Bangó Margit unokája.

A Bors felkereste Bangó Marikát is, hiszen nem volt nehéz kitalálni, hogy lánya rá célozhatott a fenti nyilatkozatában. Ő azonban cáfolta, hogy az édesanyja miatta haragudott volna meg Emilióra és miatta nem beszél unokájával.

Én és anyu 2020 novemberében békültünk ki egymással, vagyis fél évvel később, mint ahogyan édesanyám bizonyos okból úgy döntött, hogy megszakítja a kapcsolatot Tinával és Emilióval."

Ha már itt tartunk, ez a nagy szeretet sarkallhatta volna a lányomat arra is, hogy rányissa az ajtót a nagymamájára, amikor harmadszor is megtámadta a betegség" - fakadt ki Bangó Marika. "Egyébként is ő volt az, aki annak idején olyan vitát gerjesztett köztem és édesanyám között, ami miatt hosszú évekre elfordultunk egymástól - tette hozzá.