Hollywood legfurább, össze nem illő sztárpárjai

Cher és Tom Cruise
Vágólapra másolva!
Előfordult jó párszor Hollywoodban, hogy összejött két sztár, akikről ma már talán el sem hinnénk, hogy valaha együtt voltak, ha nem lenne rá írásos, netán fotós vagy videós bizonyíték. Egyáltalán nem illett össze Cher és Tom Cruise vagy épp Nicole Kidman és Lenny Kravitz, de az is nehezen érthető, hogy Ashley Olsen mit keresett Lance Armstrong oldalán. Íme, néhány különös sztárpár a múltból.
Vágólapra másolva!

Cher és Tom Cruise

Forrás: AFP

„Csodálatos volt. Egy félénk fiú volt. Semmi pénze nem volt" – mondta Cher egy későbbi interjúban Tom Cruise-ról, akivel Madonna és Sean Penn esküvőjén ismerkedtek meg 1985-ben. Az akkor 23 éves Cruise még a karrierje elején járt (a Top Gunt a következő évben mutatták be), míg Cher már 39 éves volt, kétszeresen elvált, óriási sztár. Nem is kezdtek el egyből randizni, de az énekesnő szerint kezdettől fogva izzott körülöttük a levegő.

Ashley Olsen és Lance Armstrong

Forrás: AFP/E! Online

Az Olsen ikrek egyikének, Mary-Kate-nek két éve futott zátonyra a házassága a hozzá szintén nem illő Olivier Sarkozyvel, miközben a testvérének, Ashley-nek például Lance Armstronggal is volt kapcsolata 2007-ben. A neves kerékpáros akkor már 36 éves volt, három gyerek apja, az egykori gyerekszínész pedig alig töltötte be a huszonegyet – ami miatt a sportoló rengeteg rosszalló megjegyzést kapott, végül nem is maradtak sokáig együtt.

Nicole Kidman és Lenny Kravitz

Forrás: Getty Images via AFP/2016 Getty Images/Charley Gallay

Ma már valószínűleg kevesen emlékeznek rá, de Tom Cruise után, Keith Urban előtt Nicole Kidman többek között Lenny Kravitzcel is randizott – kapcsolatuk alapja talán az volt, hogy épp közel laktak egymáshoz, és mindketten egyedülálló szülők voltak. A színésznő már akkor jó viszonyt alakított ki egyébként a zenész lányával, Zoë Kravitzcel, akivel jó 14 évvel később együtt is játszottak a Hatalmas kis hazugságokban.

Lapozzon, a következő oldalon újabb furcsa párokkal folytatjuk!